iPhone 7 service - Mobilservice Sverige

iPhone 7

Prisgaranti
iPhone 7
Tryck på respektive reperation för att läsa mer.

Undersökning

fr. 0:-

Inte säker på vad problemet är? Skicka din enhet till oss så undersöker vi den för 195:- och återkommer med ett pris innan åtgärd.

Touch/LCD

1490:-

Har du en sprucken skärm, dålig touch eller ingen bild på din enhet räcker det oftast med att byta skärmen (Touch/LCD). Detta är något vi oftast har på lager och byter över dagen. Givetvis med originaldelar.

Touch/LCD (OEM)

995:-

Har du en sprucken skärm men vill ha ett billigare alternativ än originalskärm är detta rätt val. Ersättningskärmarna har samma garanti då vi väljer de bästa på marknaden. Största skillnaden ligger i färgtemperatur. Upplösningen är dock densamma.

Laddkontakt

995:-

Har du problem med att ladda din telefon, laddkabeln glappar eller att stiften är brutna byter vi laddkontakten, även kallat dockning.

I iPhone ingår även mikrofon och hörlursuttag i denna del.

Bakkamera

695:-

Problem med att du inte har någon bild eller att kamerabilden är suddig/fläckig? Då har du med största sannolikhet problem med kameran.

Batteri

595:-

Har du problem med dålig batteritid eller att batteriprocenten hoppar är det förmodligen ett problem med ditt batteri och det behöver då bytas.

Bakkameraglas

495:-


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function getDescription() on null in /home/qtxebsko/domains/mobilservice.com/public_html/module/pricelist_search.php:229 Stack trace: #0 /home/qtxebsko/domains/mobilservice.com/public_html/enhet.php(167): include_once() #1 /home/qtxebsko/domains/mobilservice.com/public_html/index.php(7): require_once('/home/qtxebsko/...') #2 {main} thrown in /home/qtxebsko/domains/mobilservice.com/public_html/module/pricelist_search.php on line 229